Aquests són els aperitius baixos en calories que pots preparar pels teus àpats familiars
El Nadal és sinònim de regals, retrobaments familiars, emocions… i també d’una gran quantitat d’àpats que poden fer trontollar la teva dieta si estàs intentant controlar-la. És per aquest motiu que l’equip de nutrició del DiR ha preparat 5 aperitius saludables, sense renunciar al sabor i a l’estètica, per deixar amb la boca oberta als teus convidats.
-
Endívies amb salsa de tomàquet i coriandre
Ingredients per a 10 persones:
2 endívies
1/2 pebrot vermell
1/2 ceba tendra
2 tomàquets
Coriandre
Sal
Rentem bé tots els ingredients. Tallem en trossos petits els tomàquets, el pebrot, la ceba i unes 10 fulles de coriandre i sal. Ho batem tot lleugerament i ho afegim al damunt d’una fulla d’endívia per poder degustar-ho amb facilitat i de manera individual.
-
Broquetes de xerri i mozzarella amb salsa de nabius
Ingredients per a 10 persones:
10 tomàquets xerri
10 boletes de mozzarella
4 cullerades de melmelada de nabius
3 cullerades d’oli d’oliva verge extra
Sal
Fem broquetes alternant el tomàquet xerri i la mozzarella. Només un ingredient de cada per a cada broqueta. Fem la salsa mesclant les 4 cullerades de melmelada de nabius, les 3 cullerades d’oli d’oliva verge i la sal. Servim amb un camí de salsa de nabius i la broqueta al damunt.
-
Xarrups de crema de mango amb llagostins
Ingredients per a 10 persones:
2 Mangos
6 cullerades de vinagre de vi blanc
4 cullerades oli d’oliva verge
Sal
10 Llagostins cuits o 10 gambes mitjanes cuites.
Tallem i pelem els mangos. Els batem amb 6 cullerades de vinagre, 4 cullerades d’oli d’oliva i sal. Un cop tinguem la salsa, la servim en un got de xarrup i la gamba cuita recolzada.
-
Trufes d’albergínia i parmesà
Ingredients per a 10 persones:
2 albergínies
8 cullerades de formatge parmesà ratllat
3 cullerades d’oli d’oliva verge extra
8 cullerades de farina
3 cullerades de julivert picat
30 olives verdes
2 ous
1 dent d’all
1,5 tassa de llet
Sal i pebre
Motlle per fer muffins rodons.
Tallem l’albergínia per la meitat, fem uns talls a la polpa i la coem al forn a 180ºC fins que quedi tova. Traiem la polpa i reservem.
En un bol batem l’ou amb la llet i la resta d’ingredients fins que quedi una pasta densa. Omplim el motlle i fornegem uns 15-20 minuts. Desemmotllem i arrebossem cada trufa amb formatge parmesà ratllat. Metandienone was formerly approved and marketed for the treatment of hypogonadism. Androgenic side effects such as oily skin, acne, seborrhea, increased facial/body hair growth, scalp hair loss, and virilization may occur. Here you can buy Danabol DS which estrogenic side effects such as gynecomastia and fluid retention can also occur. Side effects of metandienone include symptoms of masculinization like acne, increased hair growth, voice changes, and increased sexual desire, estrogenic effects like fluid retention and breast enlargement, and liver damage.
-
Torradetes amb tapenade de tomàquets secs
Ingredients per a 10 persones:
15 tomàquets secs
3 cullerades de Pinyons
1 dent d’all
Sal i pebre
Oli d’oliva verge
Triturem els pinyons amb una picadora. Afegim els tomàquets secs i el dent d’all. Triturem i anem afegint oli fins que quedi una salsa uniforme per poder untar.
Què en penses?