La calor intensa ha arribat per acompanyar-nos durant les properes setmanes i la millor manera de combatre riscos com ara la sensació d’esgotament i la deshidratació és cuidar, més que mai, l’alimentació.
Amb les altes temperatures, el cos ens demana seguir una dieta sana, refrescant i lleugera que al mateix temps nodreixi i atipi. El més important en aquest punt és evitar menjars copiosos i pesats, ja que afecten la digestió.
Des d’una vessant estètica, el consell també serveix per als més presumits, i és que l’estiu és l’època de més preocupació per mantenir la línia, ja que tothom vol lluir amb seguretat quan toca enfundar-se el banyador.
El plat més estiuenc i deliciós que reuneix tots els requisits per passar la calor és l’amanida. A Restaurant Saibò tenim diferents receptes perquè escullis la que més t’agrada i, si pots, la gaudeixis a la fresca!
Pasta
+ Mesclum, Tonyina o Salmó, Formatge feta, Olives negres, Pastanaga i Cirerol.
+ Mesclum, Tonyina o Salmó, Formatge parmesà, Pinya i Cirerol.
+ Mesclum, Tonyina o Salmó, Formatge feta, Codony, Pastanaga i Cirerol.
Arròs integral
+ Mesclum, Gall d’indi, Alvocat, Pastanaga, Pinya i Blat de moro.
+ Mesclum, Bacallà, Mongeta, Alvocat i Tomàquet.
+ Mesclum, Gall d’indi, Llenties, Pebrot vermell, Olives negres i Tomàquet.
Pollastre
+ Mesclum, Formatge de cabra, Xampinyons, Poma, Pastanaga i Tomàquet.
+ Mesclum, Codony, Ceba vermella, Poma, Pastanaga i Cirerol.
+ Mesclum, Quinoa, Formatge fresc, Raïm, Pastanaga i Tomàquet.
Llegums
+ Mesclum, Llenties, Tonyina, Remolatxa, Alvocat, Blat de moro i Pastanaga.
+ Mesclum, Llenties, Pollastre, Formatge feta, Síndria, Pastanaga i Cirerol.
+ Mesclum, Llenties, Tonyina, Alvocat, Cogombre, Blat de moro i Pastanaga.
Què en penses?