Hi ha moltes maneres de prendre suplements esportius. Una, molt refrescant i estiuenca, són els gelats Beam Super Gelato: pensats per als amants de l’esport i per prendre abans o després d’entrenar. No només tenen un sabor natural i opcions veganes, sinó que, a més, hi ha diferents varietats en funció dels teus objectius: recovery, energy, muscle mass protein… T’ho expliquem tot!
Què és Beam Super Gelato?
És la primera marca de gelats ecològics per a amants de l’esport que neix d’una idea: fusionar la qualitat del gelat artesà amb la nutrició esportiva, la sostenibilitat i l’alta gastronomia. El resultat? Un producte nutritiu, una alternativa diferent als tradicionals suplements esportius i gelats convencionals, que cuida el cos, la ment i el medi ambient.
Els gelats Beam són per a esportistes perquè estan dissenyats per dietistes-nutricionistes esportius que coneixen de forma professional quines són les necessitats nutricionals generals, abans, durant i després, de l’exercici per optimitzar el rendiment esportiu. A més, només contenen aquelles substàncies que han demostrat científicament tenir eficàcia millorant el rendiment esportiu, com la cafeïna, suc de remolatxa o proteïnes làcties d’alta qualitat o vegetals. Tenint això en compte, els gelats Beam són una bona alternativa orgànica, saludable i diferent del típic suplement esportiu.
Gelats per a esportistes, quines característiques tenen?
El creador de Beam Super Gelat, Giuseppe Marcigliano, i la nutricionista de Nutritional Coaching, Natalia Nasarre, ens han explicat les 5 propietats nutricionals dels gelats Beam que els fan la millor opció per a les persones esportistes que vulguin gaudir d’un gelat específic per a ells i de qualitat.
- Un 50% menys de sucre: el gelat estàndard conté uns 30 grams de sucre per cada 100 grams, mentre que el gelat Beam que conté més sucre (els sorbets) tenen 17 gr sucre / 100 gr. Aquests gelats són un booster energètic de fàcil digestió, ric en carbohidrats i cafeïna per prendre abans de l’exercici.
- Índex glucèmic baix: el sucre afegit que porten aquests gelats amagat d’àgave. Aquest sucre es caracteritza per un índex glucèmic més baix.
- Menys greix i més proteïna: Beam Super Gelato destaca per la baixa quantitat de greix i l’alt nivell proteic.
- Proteïna de qualitat: a més de tenir llet i/o iogurt de producció ecològica, alguns afegeixen proteïna aïllada de sèrum o caseïna miscel·lar, aconseguint uns gelats proteics que s’adeqüen a diferents objectius. Per als gelats vegans alts en proteïna, s’utilitza una proteïna de pèsol, ja que també conté un alt valor biològic.
- Opcions ecològiques i d’alta gastronomia: Sense hormones, pesticides, transgènics. Per exemple, avellanes de Reus, Vainilla a Caviar, Canyella de Ceylan, Pomes de Lleida, etc.
Vols saber una cosa més?
Una dada molt important per a les persones que hi ha darrere de Beam Super Gelato és que no només el contingut és important per a BEAM, sinó també l’envàs. Els envasos són reciclables i els etiqueten persones amb discapacitat intel·lectual que lluiten per la seva inserció laboral i social i són 100% cartó certificat FSC i PEFC.
T’agrada el que llegeixes? Et convidem a tastar-los al restaurant DIR Diagonal SAIBO oa les botigues de Barcelona que el venen, o amb el cupó descompte del 10% especial amb el codi SOCIODIR, amb el qual pots comprar gelats Beam Super Gelato a la botiga online i rebre’ls a casa teva en 24 hores.
Referències nutricionals de l’article per:Natalia Nasarre Nacenta
- Dietista-Nutricionista per la Universitat de Saragossa
- Membre de Nutritional Coaching
- Experta en Nutrició Esportiva per la Universitat de Barcelona
- Estudiant del Grau en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya.
Què en penses?