Aquest dilluns s’ha publicat a la revista “Archives of internal Medicine”, un estudi sobre el consum de xocolata de la University de Califòrnia (Estats Units), que ha causat molt soroll a la xarxa.
Notícies sobre com la xocolata ajuda a aprimar s’han publicat en tots els mitjans, causant gran interès i curiositat entre els internautes que intenten posar-se en forma.
El que diu l’estudi bàsicament, és que les persones que consumeixen xocolata diverses vegades per setmana, semblen tenir un menor índex de massa corporal (IMC) que els que el consumeixen només de forma ocasional.
En relació a aquesta publicació, l’equip NutriDiR aconsella visitar sempre un especialista en nutrició perquè s’ha de revisar cas per cas degut a que cada persona és diferent “Si que és cert que hi ha gent que consuméix molta xocoloata i té metabòlicament la sort de no pujar pes… És important conèixer el metabolisme de cadascú perquè també està estudiat que una persona amb una ingesta molt reduïda acaba fent el seu metabolismo més lent. Els pacients més complicats son aquells que porten tota la vida fent dieta!”
D’altra banda, els metges adverteixen que consumir massa xocolata pot ser perjudicial, perquè sovint conté molta sucre i greix. En el cas de voler seguir una dieta saludable, és clar que les fruites i verdures aporten més beneficis.
Cal dir també, que la xocolata negra té moltes propietats antioxidants…Us prometem en breu un post on parlarem en detall sobre aquest tema en particular.
Què en penses?