Quan arribem al vespre de treballar, amb el cos cansat i el cap ple, no és el millor moment per posar-nos entre fogons…
Sovint, el que passa és que acabem agafant el paquet de galetes i comença un recital inacabable de tastets pocs saludables.
Perquè això no passi, hem de carregar bé la nevera amb:
• Gaspatxo envasat: Al mercat n’hi ha de molta qualitat i és una font de vitamina C i antioxidants deliciosa. Amb uns glaçons pot ser una beguda perfecta per esperar el sopar sense picar coses més inadequades…
• Pa integral de motlle: a la nevera es conserva millor i n’hi ha de boníssims, especialment si és d’una fleca artesana. Podem agafar dues llesques d’aquest pa i llestos.
• Tomàquets: posant un parell de rodanxes a l’entrepà, el pa tindrà més vitamines i serà molt més refrescant.
• Pernil salat: millor comprar-lo d’aglà, perquè els greixos són més saludables. De 20 a 25 g són perfectes!
• Formatge amb poc greix: uns 20-25 g de formatge són el complement ideal per a qualsevol entrepà.
• Fruita: préssec o poma, ideals per a una nit mandrosa.
• La fórmula ideal: gaspatxo + entrepà + fruita + yogurt és perfecta per a un sopar equilibrat, i sobretot fàcil!
I vosaltres? Us tempteu amb menjar ràpid o sopeu bé cada dia?
Què en penses?