Si quan mengem a casa cometem errades que fan que la dieta es desequilibri, molt més succeeix al restaurant.
Així, segur que no fallem:
Triar bé el restaurant
Tenir en compte la qualitat, el tipus de cuina i l’ambient.
Arribar amb la gana justa
Per això és molt saludable menjar alguna cosa a mig matí si cal i esmorzar correctament.
Demanar plats senzills
És millor optar per preparacions lleugeres i suaus, i en les quals es vegin els ingredients (defugir de croquetes, mousses…).
Fer unes postres lleugeres
Fruita i iogurt són les millors opcions. Pastís, gelat… millor deixar-los per a ocasions especials, perquè abusar-ne acaba passant factura.
Recordar que alguns entrants poden ser plats principals
De vegades oblidem que una truita o un plat amb llegums són en realitat segons plats i que poden equilibrar el nostre menú.
Optar per l’aigua
Encara que el menú inclogui vi o altres begudes alcohòliques, el millor és l’aigua, sobretot si després hem de tornar a la feina.
Què en penses?