Què és Full Body Cycle?

Arriba al DiR una nova activitat d’Indoor Cycling, el Full Body Cycle! Basat en els nous mètodes d’entrenament que causen furor en USA i UK, DiR ha creat una innovadora sessió d’entrenament intervàl·lic que combina el treball cardiovascular d’alta intensitat de la bicicleta, amb l’entrenament muscular d’extremitats superiors i core, sense deixar de pedalar.

Després de l’escalfament i del treball de mobilitat articular, l’estructura de la sessió combina 8 blocs alterns de treball cardiovascular al 80-90% de freqüència cardíaca màxima, amb la tonificació muscular mitjançant peses i gomes, a una intensitat mitja o moderada.

Els beneficis de la sessió

  • L’entrenament intervàl·lic (HIIT) potencia l’efecte crema de greix, al mantenir el metabolisme activat durant més temps, després de la sessió.
  • És una sessió on es treballa tot el cos, tant a nivell cardiovascular com muscular.
  • Contribueix a reduir el % de greix i definir el cos.
  • La intensitat de la sessió, i la interacció amb el grup, proporciona sensació d’eufòria i entusiasme, resultant una sessió divertida que passa volant.

Qui pot fer Full Body Cycle?

El Full Body Cycle és una sessió intensa però inclusiva, qualsevol persona que tingui ganes de passar una bona estona pot fer-la, no es requereix un nivell alt de forma física, en tant que cadascú pot regular la resistència de la bicicleta al seu nivell, utilitzar les peses que li proporcionin comoditat en l’execució de l’exercici, i també regular la longitud de les gomes per crear més o menys sensació de resistència. De fet, és ideal per iniciar-se en el món del cycling de forma divertida, guanyar forma física i cremar greix.

FULL BODY CYCLE, LA NOVA ACTIVITAT DE CLUBS DIR
Full Body Cycle

Basat en els nous mètodes d’entrenament que causen furor en USA i UK, Clubs DiR ha creat aquesta innovadora sessió d’entrenament intervàl·lic que combina el treball cardiovascular d’alta intensitat de la bicicleta, amb l’entrenament muscular d’extremitats superiors i core, sense deixar de pedalar. Enganxat a l'acció total!

SOL·LICITA UNA SESSIÓ GRATUÏTA

Horaris Full Body Cycle

SELECCIONAR RANG HORARI

MATÍ
TARDA
NIT

SELECCIONA CENTRE

SELECCIONA ACTIVITAT

NO HI HA HORARIS PER L' HORA, DATA I CENTRE SELECCIONATS


Al DiR hi ha moltes més activitats per a tu, prova de canviar els paràmetres de cerca