Què és el Pilates Intense?

Pilates Intense neix per portar el Pilates a la màxima intensitat en cada sessió. En cada classe es combinaran dos exercicis de Pilates en format HIIT durant 1 minut, cadascun repartits en 3 rondes. La intensitat de cada exercici s’aconsegueix per l’extensió en el temps d’execució i la progressió dels exercicis.

Pilates Intense compta amb un suport musical, així és més fàcil seguir la intensitat de la sessió i les transicions en cada exercici. Aquesta sessió està pensada per realizar-se durant 55 minuts o bé combinar-la amb altres sessions com Cul10, Zumba, exercicis de tonificació o Pilates convencional.

Beneficis del Pilates Intense:

  • Aporta tots els beneficis del Pilates convencional: millora la mobilitat, la postura corporal, l’estilització del cos, augmenta la flexibilitat, la capacitat respiratòria o el desenvolupament muscular entre altres.
  • El fet d’augmentar la intensitat fa multiplicar ràpidament tots els efectes positius del Pilates.
  • Ajuda a tonificar els diferents músculs del cos, especialment la part del core, glutis i lumbars.

A qui va dirigit?

  • Persones habituades al Pilates convencional que vulguin experimentar un nou estímul.

Persones que realitzen entrenaments d’alta intensitat com el Cross DiR, Body Pump, triatletes, etc. perquè els hi permet treballar la musculatura i alhora millorar la mobilitat.

Pilates Intense ara al DiR
Pilates Intense

El Pilates Intense aconsegueix multiplicar els principals beneficis d’una sessió de Pilates convencional, gràcies a l’incorporació de l’entrenament HIIT (“High Interval Intensity Training”), també conegut com entrenament intervàlic d’alta intensitat

SOL·LICITA UNA SESSIÓ GRATUÏTA

Horaris Pilates Intense

SELECCIONAR RANG HORARI

MATÍ
TARDA
NIT

SELECCIONA CENTRE

SELECCIONA ACTIVITAT

NO HI HA HORARIS PER L' HORA, DATA I CENTRE SELECCIONATS


Al DiR hi ha moltes més activitats per a tu, prova de canviar els paràmetres de cerca