Has practicat mai Ioga?

Vols posar-te en forma però busques exercicis de baix impacte? Al DiR volem fer arribar els beneficis d’aquesta pràctica a tothom, perquè qualsevol persona pugui gaudir del ioga, sigui quin sigui el seu nivell, edat o modalitat preferida. A més, hem creat un estil propi, el Ioga DiR.

Als gimnasos DiR pots trobar aquesta activitat dirigida de ioga impartida pels nostres tècnics especialistes en tots els estils: Ashtanaga, Flow, Dharma, Kundalini… juntament amb les activitats de Ioga DiR, Ioga DiR Abs i Glutis, Hot Ioga DIR i Ioguilates.
 

Si vols anar una mica més enllà i aprofundir en la filosofia i els coneixements del ioga, el teu espai és el YogaOne, un centre especialitzat en ioga al bell mig de Barcelona. Hi trobaràs uns horaris molts amplis d'activitats dirigides, de dilluns a dissabte, de primera a darrera hora, així com un calendari amb tota mena de cursos i classes especials impartides tant per tècnics especialistes del DiR com per professors estrangers convidats.

Pots trobar més informació al teu mostrador de Gestions Online o al nostre bloc de ioga.

Beneficis de la pràctica del ioga 

  • Reduiràs el teu nivell d'estrès.
  • Cuidaràs l’esquena i n’alleujaràs els dolors, treballant la teva postura i enfortint la columna.
  • Milloraràs la teva força i flexibilitat i tonificaràs els músculs.
  • Previndràs l'insomni o els problemes respiratoris i digestius.
  • Milloraràs l’oxigenació del teu organisme gràcies al treball de respiració.
  • Acceleraràs la teva circulació i afavoriràs l'eliminació de toxines.
  • Notaràs una millora en el control del teu pes.

Els beneficis del ioga són infinits i t'ajudaran a aconseguir l'equilibri físic i mental que necessites, així com a dur una vida més saludable. Si busques una pràctica més específica o avançada, pots provar els entrenadors personals de ioga del DiR.

Tipus de Ioga en funció dels teus objectius:

  • Sessions de ioga en grup: comparteix l’entrenador amb 2 o 3 persones més per reduir despeses i treballar conjuntament. Els grups es crearan en funció del nivell dels inscrits i tenint en consideració els objectius de cada persona.

Pots reservar aquestes sessions a tots els centres DiR i al YogaOne. Però si el que vols és provar una classe col·lectiva de ioga, trobaràs l’activitat dirigida de Ioga DiR a tots els nostres clubs.  Si encara no has provat mai una de les nostres sessions individuals de ioga, omple el següent formulari i sol·licita una prova de ioga gratuïta al club que prefereixis. 

Descobreix el ioga al DiR, i experimenta una transformació integral!

Practica Ioga al teu club DiR!
.

Ioga significa literalment "unió". Aquesta unió es refereix a la "unió amb un mateix", la fusió harmònica de cos, ment i esperit; i per altra banda a la unió de l'individu amb el Cosmos.

SOL·LICITA UNA SESSIÓ GRATUÏTA

Horaris Ioga DiR

SELECCIONAR RANG HORARI

MATÍ
TARDA
NIT

SELECCIONA CENTRE

SELECCIONA ACTIVITAT

HORARI

ACTIVITAT

CENTRE

10:15
11:05

Ioga DiR

Sala 1

DiR Diagonal

Ganduxer, 25-27

11:15
12:05

Ioga DiR

Sala 1

DiR Diagonal

Ganduxer, 25-27