Has practicat mai Ioga?

Vols posar-te en forma però busques exercicis de baix impacte? Al DiR volem fer arribar els beneficis d’aquesta pràctica a tothom, perquè qualsevol persona pugui gaudir del ioga, sigui quin sigui el seu nivell, edat o modalitat preferida. A més, hem creat un estil propi, el Ioga DiR.

Als gimnasos DiR pots trobar aquesta activitat dirigida de ioga impartida pels nostres tècnics especialistes en tots els estils: Ashtanaga, Flow, Dharma, Kundalini… juntament amb les activitats de Ioga DiR, Ioga DiR Abs i Glutis, Hot Ioga DIR i Ioguilates.
 

Si vols anar una mica més enllà i aprofundir en la filosofia i els coneixements del ioga, el teu espai és el YogaOne, un centre especialitzat en ioga al bell mig de Barcelona. Hi trobaràs uns horaris molts amplis d'activitats dirigides, de dilluns a dissabte, de primera a darrera hora, així com un calendari amb tota mena de cursos i classes especials impartides tant per tècnics especialistes del DiR com per professors estrangers convidats.

Pots trobar més informació al teu mostrador de Gestions Online o al nostre bloc de ioga.

Beneficis de la pràctica del ioga 

  • Reduiràs el teu nivell d'estrès.
  • Cuidaràs l’esquena i n’alleujaràs els dolors, treballant la teva postura i enfortint la columna.
  • Milloraràs la teva força i flexibilitat i tonificaràs els músculs.
  • Previndràs l'insomni o els problemes respiratoris i digestius.
  • Milloraràs l’oxigenació del teu organisme gràcies al treball de respiració.
  • Acceleraràs la teva circulació i afavoriràs l'eliminació de toxines.
  • Notaràs una millora en el control del teu pes.

Els beneficis del ioga són infinits i t'ajudaran a aconseguir l'equilibri físic i mental que necessites, així com a dur una vida més saludable. Si busques una pràctica més específica o avançada, pots provar els entrenadors personals de ioga del DiR.

Tipus de Ioga en funció dels teus objectius:

  • Sessions de ioga en grup: comparteix l’entrenador amb 2 o 3 persones més per reduir despeses i treballar conjuntament. Els grups es crearan en funció del nivell dels inscrits i tenint en consideració els objectius de cada persona.

Pots reservar aquestes sessions a tots els centres DiR i al YogaOne. Però si el que vols és provar una classe col·lectiva de ioga, trobaràs l’activitat dirigida de Ioga DiR a tots els nostres clubs.  Si encara no has provat mai una de les nostres sessions individuals de ioga, omple el següent formulari i sol·licita una prova de ioga gratuïta al club que prefereixis. 

Descobreix el ioga al DiR, i experimenta una transformació integral!

Practica Ioga al teu club DiR!
.

Ioga significa literalment "unió". Aquesta unió es refereix a la "unió amb un mateix", la fusió harmònica de cos, ment i esperit; i per altra banda a la unió de l'individu amb el Cosmos.

SOL·LICITA UNA SESSIÓ GRATUÏTA

Horaris Ioga DiR

SELECCIONAR RANG HORARI

MATÍ
TARDA
NIT

SELECCIONA CENTRE

SELECCIONA ACTIVITAT

NO HI HA HORARIS PER L' HORA, DATA I CENTRE SELECCIONATS


Al DiR hi ha moltes més activitats per a tu, prova de canviar els paràmetres de cerca