BOX CAMPUS, EL NOU BOX DIR

 

El Box de DiR Campus és dels pocs de Barcelona que t'ofereix aprofitar totes les instal·lacions d'un gimnàs i combinar els teus WODs amb altres activitats en poder accedir a la resta d'instal·lacions de DiR Campus, com per exemple la piscina, l'espai de boxa, la sala de fitness i musculació, les sales d'activitats dirigides i molt més.

Entrena de la mà d'entrenadors qualificats amb el títol de Crossfit L1, autèntics especialistes en el sistema d'entrenament funcional. Aconsegueix els teus objectius d'una manera ràpida, segura i controlada

 

INSTAL·LACIONS

EL TEU CROSS TRAINING AL MÀXIM NIVELL

HORARIS

DESCARREGA EL PDF

 

 

 

 

ELS NOSTRES ENTRENADORS

Professionals titulats Crossfit L1

 

 

SELECCIONA LA TEVA QUOTA...

 

ACCÉS LLIURE AL BOX I A LES INSTAL·LACIONS DE DiR CAMPUS

73,20€/mes

Amb accés il·limitat al Box, classes i open Box, i a totes les instal·lacions de DiR Campus excepte a les pistes de pàdel.

ACCÉS ALS DOS BOXI A LES INSTAL·LACIONS DE DiR CAMPUS I DIR MARAGALL

91,20€/mes

Amb accés il·limitat al Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de DiR Campus i DiR Maragall excepte a les pistes de pàdel.

¿JA ETS ABONAT DIR?ACONSEGUEIX TAMBÉ L’ACCÉS AL BOX CAMPUS PER NOMÉS

34€/mes

Si ja ets abonat d’un altre Club DiR, podràs tenir accés als dos Box, tant de DiR Campus com de DiR Maragall ampliant la teva quota 41,10€ al mes. O si ets abonat de DiR Campus i vols tenir accés només al Box Campus pots ampliar la teva quota 32€ al mes.

ACCÉS 1 DIA AL BOXPER ABONAT DiR, AMB ACCÉS A LES INSTAL·LACIONS DE DiR CAMPUS

10€

Amb accés il·limitat al Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de DiR Campus excepte a les pistes de pàdel durant 1 dia. Si no ets abonat DiR el preu d'accés d'un dia amb accés a les instal·lacions de DiR Campus es de 21€.

Consulta condicions al Club.

 

VOLS PROVAR UNA CLASSE O DEMANAR INFORMACIÓ?

Emplena el següent formulari:

Forms BoxCampus

Ja ets abonat d'un Club DiR?

BOX DiR CAMPUS

AV. Dr. Gregorio Marañón, 17
08028 Barcelona
Tel: 934484141