BOX CAMPUS, EL NOU BOX DIR

 

El Box de DiR Campus és dels pocs de Barcelona que t'ofereix aprofitar totes les instal·lacions d'un gimnàs i combinar els teus WODs amb altres activitats en poder accedir a la resta d'instal·lacions de DiR Campus, com per exemple la piscina, l'espai de boxa, la sala de fitness i musculació, les sales d'activitats dirigides i molt més.

Entrena de la mà d'entrenadors qualificats amb el títol de Crossfit L1, autèntics especialistes en el sistema d'entrenament funcional. Aconsegueix els teus objectius d'una manera ràpida, segura i controlada

 

INSTAL·LACIONS

EL TEU CROSS TRAINING AL MÀXIM NIVELL

 

El Box

Entrena a les noves instal·lacions de Box DiR Campus amb una superfície de 300m², equipades amb tot el material que necessites per al teu entrenament Cross Training i els WOD 's més complets dirigits per entrenadors CrossFit L1.

Estructura d'entrenament Funcional

Estructura d'entrenament amb capacitat per a 20 persones que compta amb anelles i cordes adaptables a diferents alçades i compatible amb gran quantitat d'exercicis.

 

Material Específic

Comptem amb tot tipus de material per a l'entrenament Cross training i d'halterofília: barres per a home, dona i junior/ tècnica, discs Bumper d'alta qualitat, manuelles hexagonals, un ampli assortiment de kettlebells, wallballs, etc.

Entrenament Cardiovascular

Disposem de 5 bicicletes Assault Air Bike i 3 màquines de rem Concept2 especialitzades per a combinar l'exercici cardiovascular amb el d'alta intensitat (HIIT), habituals en l'entrenament Cross training.

Rope Climbing

Tens a la teva disposició diferents cordes de fins a 4,5 metres d'alçada.

Box Jump

Comptem amb diferents plataformes de salt de diferents materials com el foam i la fusta, fàcilment adaptables a les característiques de cada persona.

HORARIS

DESCARREGA EL PDF

HORARIS

 

 

 

 

ELS NOSTRES ENTRENADORS

Professionals titulats Crossfit L1

 

MARTA B.

Headcoach de Box DiR Campus

 

Amb àmplia experiència en el món del fitness. És esportista pràcticament des del seu naixement i els 4 últims anys s'ha especialitzat en entrenament funcional i halterofília.

SUSANA L.

Entrenadora Crossfit L1

 

Es competidora de CrossFit amb resultats destacats en competicions europees.

crossfit-teacher-3

IVAN J. "Siro"

Entrenador Nacional d'Halterofilia

 

Compta amb una gran experiència en el món de l'halterofília i de la musculació, havent estat entrenador de la federació catalana d'halterofília. Gran amant de la Capoeira i també està especialitzat en el Cross Training.

crossfit-teacher-5

Luis E.

Entrenador Crossfit L1

 

Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l’Esport, màster d'alt rendiment i campió de Rugbi amb el FC Barcelona. Especialitzat en entrenaments d'alt rendiment i readaptació esportiva.

crossfit-teacher-1.1

FRAN T.

Técnic de Condicionament Físic

 

Fran compta amb una vasta formació en tècniques d'entrenament esportiu, condicionament físic en sala de musculació i en nutrició esportiva i suplementació.

 

SELECCIONA LA TEVA QUOTA...

 

ACCÉS LLIURE AL BOX I A LES INSTAL·LACIONS DE DiR CAMPUS

73,20€/mes

Amb accés il·limitat al Box, classes i open Box, i a totes les instal·lacions de DiR Campus excepte a les pistes de pàdel.

 

¿JA ETS ABONAT DIR?ACONSEGUEIX TAMBÉ L’ACCÉS AL BOX CAMPUS PER NOMÉS

27€/mes

Si ja ets abonat d’un altre Club DiR, també podràs tenir accés als dos Box, tant de DiR Campus com de DiR Maragall ampliant la teva quota 42€ al mes.

ACCÉS ALS DOS BOXI A TOTS ELS CLUBS (Excepte Ioga)

99€/mes

Amb accés il·limitat al Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de DiR Campus i DiR Maragall excepte a les pistes de pàdel. Opció accés il·limitat als 2 centres + 2 Box per només 91,20€.

ACCÉS 1 DIA AL BOXPER ABONAT DiR, AMB ACCÉS A LES INSTAL·LACIONS DE DiR CAMPUS

10€

Amb accés il·limitat al Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de DiR Campus excepte a les pistes de pàdel durant 1 dia. Si no ets abonat DiR el preu d'accés d'un dia amb accés a les instal·lacions de DiR Campus es de 21€.

Consulta condicions al Club.

 
 

MILLORA EL TEU ENTRENAMENT

 
 

BOX DiR: Consells pràctics per fer correctament els air squats

Vídeo tutorial: com fer Kipping Pull-Up a Box DiR Barcelona

 

VOLS PROVAR UNA CLASSE O DEMANAR INFORMACIÓ?

Emplena el següent formulari:

Forms BoxCampus

Ja ets abonat d'un Club DiR?

BOX DiR CAMPUS

AV. Dr. Gregorio Marañón, 17
08028 Barcelona
Tel: 934484141