BOX DIR MET

 

El Box de DiR Met és dels pocs de Barcelona que t'ofereix aprofitar totes les instal·lacions d'un gimnàs i combinar els teus WODs amb altres activitats en poder accedir a la resta d'instal·lacions de DiR Maragall, com per exemple la piscina, l'espai de boxa, la sala de fitness i musculació, les sales d'activitats dirigides i molt més.

Entrena de la mà d'entrenadors qualificats amb el títol de Crossfit L1, autèntics especialistes en el sistema d'entrenament funcional. Aconsegueix els teus objectius d'una manera ràpida, segura i controlada

 

INSTAL·LACIONS

EL TEU CROSS TRAINING AL MÀXIM NIVELL

 

El Box

Entrena a les noves instal•lacions de Box DiR Met amb una superfície de 250m², equipades amb tot el material que necessites per al teu entrenament Cross Training i els WOD 's més complets dirigits per entrenadors CrossFit L1.

Estructura d'Entrenament Funcional

Estructura d'entrenament amb capacitat per a 20 persones que compta amb anelles i cordes adaptables a diferents alçades i compatible amb gran quantitat d'exercicis.

Material Específic

Comptem amb tot tipus de material per a l'entrenament CrossFit i d'halterofília: barres per a home, dona i junior / tècnica, discs Bumper d'alta qualitat, manuelles hexagonals, un ampli assortiment de kettlebells, wallballs, etc..

Entrenament Cardiovascular

Disposem de 5 bicicletes Assault Air Bike i 3 màquines de rem Concept2 especialitzades per a combinar l'exercici cardiovascular amb el d'alta intensitat (HIIT), habituals en l'entrenament CrossFit.

Rope Climb

Tens a la teva disposició diferents cordes de fins a 6 metres d'altura.

Box Jump

Comptem amb diferents plataformes de salt de diferents materials com el foam i la fusta, fàcilment adaptables a les característiques de cada persona.

HORARIS

DESCARREGA EL PDF

HORARIS

 

 

 

 

ELS NOSTRES ENTRENADORS

Professionals titulats Crossfit L1

 

IKER L.

Entrenador Crossfit L1. Headcoach de Box DiR Met

 

Competidor nacional i europeu en halterofília amb més de 10 anys d'experiència en el fitness. Especialista en kettlebells, gymnastics i entrenament funcional.

SUSANA L.

Entrenadora Crossfit L1

 

Una de les atletes de CrossFit més destacades a nivell nacional. Pots participar en les seves sessions tant a Box DiR Campus com a Box DiR Met.

JOSE MANUEL M.

Entrenador Crossfit L1

 

Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l’Esport. Entrenador Personal en Clubs DiR i amb més de 10 anys d'experiència en el món del fitness. També competeix de manera habitual en CrossFit.

crossfit-teacher-4

JOSUA F.

Coach de Box DiR Met

 

Entrenador i destacat competidor nacional d'halterofilia, amb més de 10 anys d'experiencia en el sector.

JORDI M.

Entrenador Crossfit L1

 

Entrenador Exos performance PHASE 1, especialista en halterofília i entrenament funcional. Compta amb una experiència de més de 4 anys com a entrenador en diferents Box.

crossfit-teacher-3

IVAN J. "Siro"

Entrenador Nacional de Halterofilia

 

"Siro" compta amb una gran experiència en el món de l'halterofília i de la musculació, havent estat entrenador de la federació catalana d'halterofília. Gran amant de la Capoeira i també està especialitzat en el Cross Training.

ÀLEX A.

Coach de Box DiR Met

 

Especialista en activitats físiques i Entrenador Personal al DiR des de 2014.

CARLA L.

Coach de Box DiR Met

 

Entrenadora Personal de Fitness i CrossFit a DiR Maragall des de març de 2014.

 

SELECCIONA LA TEVA QUOTA...

 

ACCÉS LLIURE AL BOXI A TOTES LES INSTAL·LACIONS DE DiR MARAGALL

74,70€/mes

Amb accés il·limitat al Box, classes i open Box, i a totes les instal·lacions de DiR Maragall.

 

¿JA ETS ABONAT DIR?ACONSEGUEIX TAMBÉ L’ACCÉS AL BOX DiR MET PER NOMÉS

29€/mes

Si ja ets abonat d’un altre Club DiR, també podràs tenir accés als dos Box, tant de DiR Campus com de DiR Maragall ampliant la teva quota 42€ al mes.

ACCÉS ALS DOS BOXI A TOTS ELS CLUBS (Excepte Ioga)

99€/mes

Amb accés il·limitat al Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de DiR Campus i DiR Maragall excepte a les pistes de pàdel. Opció accés il·limitat als dos centres + 2 Box per només 91,20€.

ACCÉS 1 DIA AL BOXPER ABONATS, AMB ACCÉS A TOTES LES INSTAL·LACIONS DEL DiR MARAGALL

10€

Amb accés il·limitat al Box, classes i open Box, i a TOTES LES INSTAL·LACIONS de DiR Maragall durant 1 dia. Si no ets abonat DiR el preu d'un dia amb accés a les instal·lacions de DiR Maragall es de 21€.

Consulta condicions al Club.

 
 

MILLORA EL TEU ENTRENAMENT

 
 

BOX DiR: Consells pràctics per fer correctament els air squats

Vídeo tutorial: com fer Kipping Pull-Up a Box DiR Barcelona

 

VOLS PROVAR UNA CLASSE O DEMANAR INFORMACIÓ?

Emplena el següent formulari:

Ja ets abonat d'un Club DiR?

BOX DiR MARAGALL

Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 362
08041 Barcelona
Tel: 934566100