Que es Dones d'Aigua?

Dones d’aigua és un projecte solidari que s’emmarca dins de la col·laboració entre la Fundació DiR i la Federació Catalana d’entitats contra el càncer (FECEC) amb l’objectiu final de lluitar contra el càncer de mama.

 

On es fa i qui hi pot participar?

Dones d’Aigua és una acció oberta a tothom que es portarà a terme el dissabte 22 d’octubre a partir de les 10.30 hores a la piscina de DiR Diagonal, on les protagonistes seran totes aquelles dones que han patit o pateixen un càncer de mama.

Al llarg de tot el matí i fins a les 14.00 hores es combinaran diferents activitats relacionades amb el ioga, l’aquagym o xerrades informatives acompanyades per un brunch, aprofitant l’espai aquàtic i els jardins de DiR Diagonal.

 

Quina és la finalitat de Dones d'Aigua?

Un dels objectius d’aquesta iniciativa és conscienciar que l’activitat física pot ajudar a la millora de l’estat físic, reduir la fatiga, l’estrès i sobretot disminuir el risc de patir algun tipus de càncer, particularment el de mama. Alhora aquest acte vol informar i prevenir a la població sobre aquest tipus de càncer, reunint en la jornada persones que convisquin amb la malaltia –directament o indirecta- s’hi sentin vinculades o estiguin sensibilitzades amb l’impacte personal i social d'aquesta.

Per participar en aquesta activitat cal fer una aportació de 15 € que aniran destinats íntegrament a la FECEC. Les inscripcions es poden tramitar a través d’aquest enllaç.