Què és Dones d'Aigua?

Dones d’aigua és un projecte solidari que s’emmarca dins de la col·laboració entre la Fundació DiR la Federació Catalana d’entitats contra el càncer (FECEC) i la AECC Catalunya amb l’objectiu final de lluitar contra el càncer de mama.

On es fa i qui hi pot participar?

On i Quan?

Dia: 30 de Juny de 2017
Hora: De 19.30h a 23.00h
Diagonal DiR
Carrer de Ganduxer 25-27

Activitats?

19.30-20.15h: Aquagym/Taller d’iniciació a l’acroioga
20.15-21.30h: Brunch saludable i Xerrada-col.loqui sobre nutrició
21.30-23h: Ioga

 

Dones d’Aigua és una acció oberta a tothom que es portarà a terme el dissabte 30 de juny a partir de les 19.30 hores a la piscina de Diagonal DiR, on les protagonistes seran totes aquelles dones que han patit o pateixen un càncer de mama.

Al llarg de tot el vespre i fins a les 23.00 hores es combinaran diferents activitats relacionades amb el ioga, l’aquagym o una xerrada sobre nutrició, a càrrec d’Adam Martín, acompanyada per un brunch saludable, aprofitant l’espai aquàtic i els jardins de DiR Diagonal.

Sorteig d’una entrada doble pel Mundial de Natació de Budapest amb la nedadora olímpica Ona Carbonell:

Quina és la finalitat de Dones d'Aigua?

Un dels objectius d’aquesta iniciativa és conscienciar que l’activitat física pot ajudar a la millora de l’estat físic, reduir la fatiga, l’estrès i sobretot disminuir el risc de patir algun tipus de càncer, particularment el de mama. Alhora, aquest acte vol informar i prevenir a la població sobre aquest tipus de càncer, reunint en la jornada persones que convisquin amb la malaltia –directament o indirecta-, s’hi sentin vinculades o estiguin sensibilitzades amb l’impacte personal i social d'aquesta.

Apunta-t'hi Online

Per participar en aquesta activitat cal fer una aportació de 15 € que aniran destinats íntegrament a la FECEC. Apunta't-hi Online al següent enllaç: 

VULL APUNTAR-ME

 

 

Vols més informació?

Emplena el següent formulari: