Què és el Pilates?

El mètode Pilates aporta grans beneficis per estabilitzar la postura, reforçar la musculatura profunda i reduir el mal d’esquena i articular.

Addicionalment, la pràctica de Pilates requereix concentració i prendre consciència del cos i de la respiració, pel que aporta relaxació mental i reducció de l’estrès.

El Pilates proporciona grans beneficis a qualsevol perfil de practicant, independentment del seu nivell físic: joves, adults, persones grans, embarassades i esportistes.

Ja ho deia Joseph Pilates: “en 10 sessions et sentiràs millor, en 20 et veuràs millor i en 30 tindràs un cos nou”.

Al DiR t'oferim:

  • Sales o zones especialitzades de Pilates amb cadillacs i reformers, juntament amb tot el material necessari per a l’activació muscular com barrels, magic circles, etc. i que podràs utilitzar amb els nostres Entrenadors Personals especialitzats en Pilates o en els cursos. Consulta la nostra programació.

    A DiR Castillejos, DiR Claris, Diagonal DiR, DiR Maragall, Tres Torres DiR, Tuset Dir i Up & Down DiR.

  • Sessions obertes de Pilates a terra, en la que s’exerciten els principis de la pràctica de Pilates, aplicats a obtenir una major amplitud de moviments, reforçar la musculatura estabilitzadora i reequilibrar la musculatura i treball de core. A tots els clubs.
  • AquaFit Pilates: En aquesta ocasió s’apliquen els principis del Pilates en l’entrenament aquàtic amb el Dynafloat, un element que afavoreix l’estabilitat a l’aigua. Sessió 100% inclusiva que tonifica, estabilitza i reforça el core, millorant la postura, la coordinació i la memòria. Disponible a Maragall, Diagonal, Av. Madrid i Gràcia.

Prova el mètode Pilates, el teu cos i la teva ment t’ho agrairan!

SENT ELS BENEFICIS DEL PILATES AL TEU CLUB DiR
activitat-dir-pilates

Prova el mètode Pilates, el teu cos i la teva ment ho agraïran!

SOL·LICITA UNA SESSIÓ GRATUÏTA

Horaris Pilates

SELECCIONAR RANG HORARI

MATÍ
TARDA
NIT

SELECCIONA CENTRE

SELECCIONA ACTIVITAT

HORARI

ACTIVITAT

CENTRE

17:15
18:05

Pilates Plus

Sala 2 / Joan

BDiR Alcúdia

Alcúdia, 66